Marilyn Miller | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
Marilyn Miller
Marilyn Miller

Marilyn Miller, lánykori nevén Domoszlai Anita magyar írónő.

Debrecenben született, ahol érettségi után marketing-és reklámügyintéző szakon végzett.

,,A szavaknak hatalma van, amivel egy írónak kellő alázattal és odafigyeléssel kell bánni.” 

Első könyve Keserűen édes címmel jelent meg 2017-ben, majd ezt követte a Küzdj velem. Ami hobbinak indult az írónőnél, a Hozzád sorozat publikálása után gyorsan a szenvedélyévé vált olvasói nagy örömére.  Az írónő könyveit az élet írja, nem rejti véka alá a véleményét fordulatokban és érzelmekben gazdag történeteiben. Romantikus-erotikus műfajban alkotó írónő mindig komoly témákat dolgoz fel, mindezt úgy, hogy közben egy érzelmi hullámvasútra ülteti fel az olvasóit. Legyen szó maffiáról, emberkereskedelemről vagy háborúról, Marilyn Miller otthonosan mozog ezekben a világokban.

2020-ban csatlakozott az Álomgyár kiadóhoz. 2021-ben két új kötettel, A felejtés útjánnal és a Suttogó vágyakkal, valamint egy átdolgozott könyvvel, A rabság gyönyörével örvendeztette meg az olvasóit. Az évet pedig egy igazán érzelmes novellával zárta, Az egyetlennel.    


Feliratkozom a szerzőre
Marilyn Miller könyvei
12 Könyv az összesből (12)
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.