Suttogó vágyak | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9789635701032
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2021
Kategória
Suttogó vágyak
4 (9)

„Érzéki és szenvedélyes történet, ami a lelked mélyéig hatol.” – Könyvszenvedély

„Egy suttogás, ami a nőhöz szól, de a feleség hallja, és az anya szívét keríti hatalmába.” – Ella Steel

Meg merem tenni... Minden vágyam...

Anya vagyok és feddhetetlen arisztokrata feleség. Mindenem megvan, amire egy nő vágyhat, én mégsem vagyok boldog, mert a bennem lakozó nőiesség szép lassan megsemmisül a tökéletesnek látszó életemben. Egy nap a legjobb barátnőm magával csábított egy olyan helyre, ahová egy magamfajta nő soha nem lép be. Fekete és fehér. Rideg maszkok. Fülledt erotika.

Egy zárt világ, ahol felerősödnek a bennem lappangó vágyak és suttogni kezdtek, pontosan úgy, ahogy a vonzó idegen tette a sötét álarc mögött. Szabadságot és gyönyört ígértek azok az ajkak, amelyek belém csókolták a sóvárgást. A tiltás ellenére többet akartam. Őt. De szabályok kötöttek, amit a társadalom hozott. Feleségként, anyaként felvállalhatom azt, aki legbelül lenni akarok? Aztán kiderült, hogy semmi sem volt valódi, csupán egyetlen dolog: a suttogás...

Marilyn Miller tabudöntögető könyvében megmutatja, mennyit bír el egy anyai szív, hogyan képes küzdeni egy feleség, miképp válik valaki szeretővé. Elnyomott vágyak, kötelesség, társadalmi szabályok, és az a bizonyos suttogás, ami sohasem szűnik meg. Mert a suttogó vágyak a nőkben vannak. A szívükben, ahol a nőiesség és a szabad akarat születik.

Több mutatása
4 199 Ft
3 569 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Marilyn Miller
Feliratkozom a szerzőre

Marilyn Miller, lánykori nevén Domoszlai Anita magyar írónő.

Debrecenben született, ahol érettségi után marketing-és reklámügyintéző szakon végzett.

,,A szavaknak hatalma van, amivel egy írónak kellő alázattal és odafigyeléssel kell bánni.” 

Első könyve Keserűen édes címmel jelent meg 2017-ben, majd ezt követte a Küzdj velem. Ami hobbinak indult az írónőnél, a Hozzád sorozat publikálása után gyorsan a szenvedélyévé vált olvasói nagy örömére.  Az írónő könyveit az élet írja, nem rejti véka alá a véleményét fordulatokban és érzelmekben gazdag történeteiben. Romantikus-erotikus műfajban alkotó írónő mindig komoly témákat dolgoz fel, mindezt úgy, hogy közben egy érzelmi hullámvasútra ülteti fel az olvasóit. Legyen szó maffiáról, emberkereskedelemről vagy háborúról, Marilyn Miller otthonosan mozog ezekben a világokban.

2020-ban csatlakozott az Álomgyár kiadóhoz. 2021-ben két új kötettel, A felejtés útjánnal és a Suttogó vágyakkal, valamint egy átdolgozott könyvvel, A rabság gyönyörével örvendeztette meg az olvasóit. Az évet pedig egy igazán érzelmes novellával zárta, Az egyetlennel.    


A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.