Életrajz

Szerző képe

Anne L. Green

Anne L. Green, lánykori nevén Líbor Erzsébet (Törökszentmiklós1982augusztus 30. –) magyar írónő, a 2015-ös év elsőkönyves felfedezettje Magyarországon.

 

Egy Szolnok megyei kis faluból költözött Budapestre. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán végzett gazdálkodási szakon logisztika szakirányon. Közel 10 évig dolgozott követeléskezelőként, jelenleg terjesztési vezetőként dolgozik.

Az írás segít kitisztítani az elmém. Imádom, amikor kimenekülhetek a magam alkotta kis világba. Vallottam és vallom, hogy a könyv érték, de fegyver is. A tudás fegyvere. A tudás pedig hatalom.
– Anne L. Green

2015-ben jelent meg első könyve, A remény hajnala az Álomgyár Kiadónál, mellyel elnyerte a 2015-ös év elsőkönyves felfedezettje díjat. Még ugyanebben az évben a második regénye is megjelent A sötétség fogságában címmel. 2016-ban érkezett A remény hajnalából megismert Alex története, az Eltitkolt múlt és annak kiegészítő novellája, az Elveszett jövő illetve a Viharos érzelmek című története. A váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regényeiben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. 2016/2017 telén megjelent a Törékeny vonzerő, mely a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki a két megsebzett szerelmes vívódásait. 2017 őszén pedig érkezik hatodik könyve Elvarratlan szálak címmel. Minden regénye az Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg.

Hogy kinek ajánlja a könyveit? Akik szeretnek elrugaszkodni a hétköznapok realitásától. Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogy van megírva, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Ahogy azt már a rátalált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést. A pikáns, fülledt vagy izgalmas jeleneteket. Anne L. Green hiszi, hogy minden könyvének megvan a maga mondanivalója is. Ha szereted a modern romantikus történeteket, a szenvedélyt, a váratlan fordulatokkal spékelt akciókat, akkor egy Anne L. Green könyvben nem fogsz csalódni. ALG célja nem több mint hogy szórakozást, örömöt és egy kis kikapcsolódást nyújtson ‒ akár csak egy rövid időre is ‒ a hétköznapok monotonitásában.

Könyvek Anne L. Green