Az álomgyár webáruházban csak regisztrációt követően van lehetőséged vásárolni. A honlap jobb felső sarkában látható „Regisztráció” menüben tudod ezt megtenni.

  1. A megvásárolni kívánt könyveket tedd a kosárba. A „Kosár” menüpontban tudod változtatni az egyes tételek mennyiségét.
  2. Ezután kattints a kosár összesítő alatt található „Tovább a pénztárhoz” gombra.
  3. Számlázási adataidat a következő lépésben ellenőrizheted. A korábbi regisztráció alapján automatikusan megjelennek szállítási és számlázási adataid, melyeket csak akkor kell javítanod, ha azokban változás történt, vagy hibás.
  4. Házhoz szállítás esetén töltsd ki, illetve ellenőrizd a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt itt tudod módosítani.További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhatsz meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára a „Rendelés jegyzetek” dobozban.
  5. Válaszd ki a megfelelő átvételi módot.
  6. Előreutalással, bankkártyás vagy utánvétes fizetéssel van lehetőséged megrendelésedet kiegyenlíteni.
  7. A megfelelő fizetési mód kiválasztását követően a „Rendelés leadása” gombbal fejezheted be és adhatod le a rendelését. Utolsó lehetőség arra, hogy a Vissza gombbal módosítsd a megrendelésedet.

Rendelés visszaigazolása

A webáruházban sikeresen leadott rendelésről rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailt küld az általad megadott e-mail címre. Az e-mail tartalmazza a rendelés valamennyi részletét: a megrendelt tételeket, szállítási és számlázási címet, a fizetés és átvétel módját.

Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg a megrendelést követő 30 percen belül, kérjük ellenőrizd levelező rendszered spam mappáját.

Kérjük, a visszaigazoló e-mailt a megrendelés teljesítéséig őrizd meg.