Farsangi kalamajka | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150099668
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
Farsangi kalamajka
0 (0)

Nagy a sürgés-forgás Luffiában, hiszen ma van a farsang napja. A lufik szebbnél szebb jelmezben vonulnak fel a felhőzsűri előtt. Ám a végeredménynek nem mindenki örül. Napocska annyira megsértődik, hogy bánatában leballag az égboltról, minek következtében teljes sötétség borul Lufiországra. Vajon jogosan sértődött meg a Napocska, és sikerül-e a többieknek kiengesztelniük?

Mese az önhittségről és az elbizakodottságról. Elbeszélgethetünk a gyerekekkel arról, hogy mennyire fontos az önbizalom, de ugyanakkor a túlzott önbizalom milyen csapdákat rejteget.

 

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.