Az unalmas gyümölcsök | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150054940
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2019
Kategória
Az unalmas gyümölcsök
0 (0)

Partit rendeznek a lufik a Nagy Tisztáson. Mindenki jókedvűen süt otthon, hogy a kedvencével kínálhassa meg a barátait. A Mindenrejófarönk csak úgy roskadozik a finomságoktól, Luffia lakói pedig boldogan habzsolják az édességeket. Csak Nyuszmusz gyümölcseihez és zöldségeihez nem nyúl senki, sőt, kinevetik. De a túl sok édesség bizony veszélyes is lehet. Másnap reggel Lufiország nagy jajgatásra ébred, és mint kiderül, egyedül csak Nyuszmusz segíthet.

Mese a falánkságról és a mértékletességről. A gyerekekkel elbeszélgethetünk az egészséges táplálkozás fontosságáról és arról, hogyan előzhető meg a fogszuvasodás.

 

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.