Álomszuszi álma | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150099675
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
Álomszuszi álma
0 (0)

Okostojás könyvporolás közben talál egy régi papírtt, amelyről kiderül, hogy nem más, mint Álomszuszi lufikönyvi kivonata, és hogy közeleg a kis kék lufi születésnapja. Luffia lakói elhatározzák, meglepik barátjukat. De vajon eddig miért nem ünnepelte Álomszuszi a szülinapját? És mi a leghőbb vágya?

Mese a vágyakozásról és arról, hogy néha érdemes felülvizsgálni a régi szokásokat. A gyerekekkel elbeszélgethetünk arról, jó-e az, ha minden álmunk valóra válik? Valamint  kiderül, melyik Álomszuszi kedvenc tortája. Sőt! Még a receptjét is megtudjuk!

 

 

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.