A színtelen szivárvány | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150054919
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
A színtelen szivárvány
0 (0)

Azt tudtátok, hogy a szivárvány akkor jelenik meg az égen, ha a Napocska csiklandozza a felhőket, vagy vicceket mesél nekik? Ilyenkor ugyanis a felhők boldog örömkönnyeket hullatnak. Egy ilyen kacagós, esős reggel után a Nagy Tisztás felett megjelent egy óriási szivárvány. Luffia összes lakója gyorsan odarepül, hogy köszöntse új barátjukat, ám a szivárvány nem hogy barátkozni, de még köszönni sem hajlandó. Vajon miért ilyen gőgös a szivárvány és végül hogyan veszti el a színeit? 

Ez a mese a segítségnyújtást és a megbocsájtást helyezi a fókuszba. A gyerekekkel el lehet kezdeni beszélgetni a beképzeltségről és a hatásairól, valamint arról, hogy álljunk ki magunkért és másokért. Közben a gyerekek megtanulják milyen színekből tevődik egy szivárvány.

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.