A síró kisfelhő | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150054971
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
A síró kisfelhő
0 (0)

Egy nap Luffia kis lakói úgy döntenek, hogy pikniket rendeznek a Nagy Tisztáson. Mindenki lelkesen készülődik. Ám amikor kezdetét venné a piknik, hirtelen elered az eső. Kiderül, hogy bizony egy felhőgyerek sír keservesen. Miért zokog és a lufiknak vajon sikerül-e megvigasztalniuk és segíteniük Felhőcskének? Kiderül a meséből.

Felhőcske történetén keresztül beszélhetünk a kicsikkel a szófogadás fontosságáról. Ez a mese segít abban, hogy a gyerekek megértsék könnyen bajba kerülhetnek, ha nem vigyáznak eléggé. 

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

 

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.