A neveletlen virágok | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150054988
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
A neveletlen virágok
0 (0)

Azt tudtátok, hogy a lufiknak van egy zenekaruk? Bizony ám, amelynek az énekesei Lufipufi meg Csupaszív, a dobos Lufigróf, Álomszuszi pedig a gitáros. De vajon miért alakultak meg? Hát ez egy igazán vicces történet. Az egész úgy kezdődött, hogy egy reggel feltűnt a Napocskának, milyen rosszkedvük van a virágoknak…

Ez a mese a szociális érzékenységet helyezi fókuszba, és a gyerekek megtanulhatják általa, mennyire fontos a segítő szándék, ha egy társuk szomorú vagy rosszkedvű. Emellett pedig az is kiderül, hogyan áll össze egy zenekar.

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

 

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.