A nap hőse | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150054957
Kiadó: Magánkiadás
Év: 2020
Kategória
A nap hőse
0 (0)

Lufigróf nem csak nagyon udvarias, de egy igazán segítőkész lufi is, mindig önzetlenül segít a lufibarátainak, ha szükség van rá. Ezért Luffia kis lakói úgy döntenek, hogy hálából rendeznek neki egy meglepetés bulit. Mindenki nagy örömmel készül az ünnepségre, kivéve Lufipufit. Vajon hogyan küzd meg a kis lufi a féltékenységgel és az irigységgel, sikerül-e legyőznie ezeket az érzéseket magában, és vajon ki siet a segítségére?

Ez a mese segít más megvilágításba helyezni két olyan negatívnak tartott tulajdonságot, amely teljesen természetes, sőt gyakori ebben a korban. A gyerekek megérthetik általa, hogyan kezelhetik a féltékenységet és irigységet, ahelyett, hogy szégyellnék azt, vagy dühödt váltana ki belőlük.

Végh Veronika meséi gyermekeinket egy olyan csodavilágba repítik, ahol szabad hibázni, lehet tévedni és mindemiatt nem kell szégyenkezni. Könyvei finoman tanítanak bennünket szülőket is, segítenek olyan gyakorlati praktikákkal, melyeket akár azonnal alkalmazhatunk mindennapjaink kihívást jelentó gyermeknevelési kérdéseiben. (Posztós Réka gyermekpszichológus)

 

Több mutatása
2 500 Ft
2 125 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Végh Veronika
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.