• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Aszalás, kandírozás (e-könyv)
e-könyv
ISBN: 9789630964450
Kiadó: Kossuth
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 0
Formátum: e-könyv
Kategória

Aszalás, kandírozás (e-könyv)

0 (0)

A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapvetõ módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is. A kandírozáshoz a szerzõ alaprecepteket mutat be, és természetesen az egyes gyümölcsöknek is szentel egy-egy fejezetet, melyben a tartósítás sajátosságait mutatja be.

Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard