Totálkár | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
e-könyv
ISBN: 9786150150031
Év: 2022
Kategória
Totálkár
0 (0)

„Az ​ember bár néha eltöpreng az élet rövidségén és a halálon, de sosem gondoljuk, hogy mindez képes velünk is csak úgy megtörténni, olyan természetesen, mint ahogy levegőt veszünk. Észre sem vesszük, és a halál már áttaposott rajtunk.”

Charlie Agerton életét szörnyű tragédia árnyékolja be: bestseller-szerző anyukája meghalt egy autóbalesetben. Charlie vezette az autót, így a lány úgy hiszi, jogosan ítéli magát egyfajta önkéntes száműzetésbe. Megmaradt két családtagja, az apja és az izomagy bátyja, Quentin – akivel a folytonos szócsaták sem túl felvillanyozóak –, látszólag hamar túlteszik magukat a gyászon.

Charlie bár próbálkozik, képtelen boldog lenni, semmi nem hozza el számára a remélt változást. Egyetlen terve marad: két hónap múlva elköltözik Durhambe, hogy folytassa tanulmányait a Duke Egyetemen, hátha akkor elterelődnek a gondolatai.

De egy valamivel nem számolt.
Őt úgy hívják: Carter Whiston. A mentős, akivel a kórházban ismerkedik meg, és akivel lépten-nyomon egymásba botlanak. Carter egy olyan világban él, amitől Charlie-nak görcsbe áll a gyomra: a srác egykor autóversenyeken és utcai gyorsulásokon vett részt, lételeme a száguldás.
Charlie megérzése azt súgja, jobb lenne messzire kerülni Cartert. De ő az egyetlen, aki képes felrázni őt az apátiából, és Charlie kezd fellélegezni a gyászból és a mardosó bűntudatból.

Ám Carter is egy olyan súlyos titkot cipel, ami véget vethet kibontakozó kapcsolatuknak.

Vajon megéri kockázatot vállalni az igaz szerelemért?

Több mutatása
1 990 Ft
1 891 Ft
5%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard