Büszkeség és gyönyör | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786155692611
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2018
Kategória
Büszkeség és gyönyör
0 (0)

„A gyengéd, erotikus románc királynője „ Teresa Medeiros

 

A nagy vagyon veszélyeket is rejt...

Ahogy Eliza Martin is tudja, az örökösnők élete nem egyszerű. Szerencselovagok kerülgetik, ismerősök hazudnak és hízelegnek neki, valaki pedig egyenesen „furcsa véletleneket” rendez meg, hogy az oltárhoz hajszolja. De Eliza nem hagyja magát, és elhatározza, hogy a végére jár a különös eseményeknek. Már csak egy férfira van szüksége, aki elvegyül a kérők között, és megtalálja a bűnöst. Valakire, akit nem könnyű észrevenni; aki csodás táncpartner, emellett pedig csendes és nyugodt természetű.

...ahogy bizonyos férfiak sem veszélytelenek

Jasper Bond nyomozó hatalmas termetű, lenyűgözően jóképű és igen veszélyes férfi. Ki hinné, hogy Eliza, a széplélek, vonzónak talál egy ilyen akcióhőst? De Jasper nem tud ellenállni a lány makacsságának és a rejtélyeknek. Ügyfelei elégedettsége mindennél fontosabb a számára, és örömmel bizonyítja, hogy ő az, akire Elizának szüksége van...

 

Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Több mutatása
3 699 Ft
3 144 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
29% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Sylvia Day
Feliratkozom a szerzőre

Sylvia Day napjaink egyik legnevesebb női írója. Romantikus regényeivel a magyar olvasókat is meghódította, minden sikerlistán jelen van, számtalan rajongót tudhat magáénak itthon is.

 Nem mindennapi, pörgős életet él, hihetetlenül sűrű a programja, de mindig jut ideje a jótékonykodásra, és a közönségtalálkozókra is. Őt érte az a megtiszteltetés is, hogy az RT Book Reviews könyvkritika díját, és a Nemzeti olvasói díjat is neki ítélték. És ha ez nem lenne elég, az Amazon a legjobb szerző kategóriában (Best of the Year) őt választotta nyertesnek.

 A New York Times és az USA Today bestseller írója, több mint húsz díjnyertes regényt tett le az asztalra, melyeket 41 nyelvre fordítottak le.

Tízmillió példányban nyomtatott könyvei 28 országban döngetik a sikerlistákat. A Goodreads oldalon a követőinek száma már meghaladta a 113.900 olvasót, akik regényeit átlagosan 4.7 csillagra értékelték. Eddig 129 műve jelent meg.

 Az írónőt már több mint 638 ezer olvasó követi a facebookon.

 Eddig magyarul megjelent könyvei: 

·         Hozzád kötve

·         Melléd láncolva 

·         Egymásba fonódva

·         Rabul ejtve

·         Eggyé válva

·         Megigézve

·         Átverve

·         Átölelve

·         Szerdai barátság

·         Idegen a férjem

·         Hét év vágyakozás

·         Botrányos viszonyok

·         Büszkeség és gyönyör

A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard