Reményszimfónia | Álomgyár
 • Könyvek
 • E-könyvek
 • Akciók
 • Boltjaink
 • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786155875083
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2018
Kategória
Reményszimfónia
0 (0)

Zene és szerelem Bécs szívében.

Patrick Byrne, a nagyreményű zongorista-zeneszerző sötét múltja elől menekülve Bécsben próbál új életet kezdeni. Egyetlen dolog hajtja: hogy befejezze és színpadra állítsa élete fő művét, ám eközben nemcsak a lehetetlen feltételekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie.

 

Carla Kimmel tehetős üzletember férjével érkezik Bécsbe. Egy művészeti alapítvány vezetőjeként felajánlja Patricknek a támogatását, de cserébe ő is kér valamit: zongoraleckéket szeretne venni a zseniális művésztől.

Közös munkájuk során nemcsak Patrick küzdelmei állítanak eléjük akadályokat, de Carla rég eltemetett titkai is felszínre kerülnek. Vajon a zene képes rá, hogy begyógyítsa a sebeket? Van-e remény két összetört szív számára, hogy újra megtalálják a boldogságot?

 

Sienna Cole, az Aranykönyv-díjra jelölt Négyszáz nap szabadság és a páratlanul izgalmas Lefelé a folyón szerzője új, drámai, romantikus regényében is az emberi lélek legsötétebb mélységeibe tesz lebilincselő utazást.

Több mutatása
3 699 Ft
3 144 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Sienna Cole
Feliratkozom a szerzőre

Sienna Cole álnéven publikáló magyar írónő

„Amikor először vettem a kezembe könyvet – hét-nyolc éves koromban – azonnal elvarázsolt az érzés, hogy elmerülhetek egy teljesen más világban, belebújhatok számtalan különböző karakter bőrébe, és átélhetek olyan élményeket, melyekre a valóságban nincs lehetőségem. Egy idő után felvetődött bennem a kérdés: mi történik, ha nem csak olvasója, hanem írója is vagyok egy történetnek? A válasz az, hogy a fent említett érzés ezerszeres erővel és intenzitással jelentkezik. Nem csoda hát, hogy azonnal függővé váltam, és az írás, az olvasással karöltve egész életemben kiemelt helyet foglalt el, és foglal el a mai napig.

Sok-sok évet töltöttem el azzal, hogy megtaláljam a saját hangom; hogy elérkezzen az a pillanat, amikor kész vagyok mások elé tárni a gondolataimat; hogy elég erőt gyűjtsek az álmaim megvalósításához. Közben sok minden történt velem, más utakon kalandoztam, kipróbáltam magam más területeken is, sokszor feladtam, máskor új erőre kaptam. Mostanra pedig rájöttem, hogy sosem jön el az ideális pillanat – egy író sosem érezheti késznek magát. Fejlődünk, tanulunk, változunk, és ennek minden momentuma értékes és becsülni való. A tökéletes hely és idő tehát MOST van.

Remélem, hogy az írásaim nem csak nekem fognak ezentúl örömöt okozni, hanem másoknak is lopnak egy kis szórakozást, vidámságot a hétköznapjaikba, vagy netán gondolatokat ébresztenek, és új aspektusokat mutatnak meg. Ha ez sikerül, én már elértem a célom.” - Sienna Cole

 • Száz évvel utánad (2016)
 • Négyszáz nap szabadság (2017)
 • Lefelé a folyón (2018)
 • Reményszimfónia (2018)
 • Elmejáték (2019)
 • A köd után (2019)
 • Ahol a százszorszépek nyílnak (2020)

Önismereti, önfejlesztő kiadványok:
 • Nőiségnapló (2021)

A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.