Reményszimfónia | Álomgyár
 • Könyvek
 • E-könyvek
 • Akciók
 • Boltjaink
 • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786155875083
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2018
Kategória
Reményszimfónia
0 (0)

Zene és szerelem Bécs szívében.

Patrick Byrne, a nagyreményű zongorista-zeneszerző sötét múltja elől menekülve Bécsben próbál új életet kezdeni. Egyetlen dolog hajtja: hogy befejezze és színpadra állítsa élete fő művét, ám eközben nemcsak a lehetetlen feltételekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie.

 

Carla Kimmel tehetős üzletember férjével érkezik Bécsbe. Egy művészeti alapítvány vezetőjeként felajánlja Patricknek a támogatását, de cserébe ő is kér valamit: zongoraleckéket szeretne venni a zseniális művésztől.

Közös munkájuk során nemcsak Patrick küzdelmei állítanak eléjük akadályokat, de Carla rég eltemetett titkai is felszínre kerülnek. Vajon a zene képes rá, hogy begyógyítsa a sebeket? Van-e remény két összetört szív számára, hogy újra megtalálják a boldogságot?

 

Sienna Cole, az Aranykönyv-díjra jelölt Négyszáz nap szabadság és a páratlanul izgalmas Lefelé a folyón szerzője új, drámai, romantikus regényében is az emberi lélek legsötétebb mélységeibe tesz lebilincselő utazást.

Több mutatása
3 699 Ft
3 144 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Sienna Cole
Feliratkozom a szerzőre

Konkoly Zsófia, Sienna Cole álnéven publikáló magyar írónő

1983-ban született Budapesten, és jelenleg is a fővárosban él. A Budapesti Kommunikációs Főiskolán (ma METU) szerzett diplomát 2011-ben. Az élethosszig tartó tanulás elkötelezett híveként tudását folyamatosan bővíti különböző területeken. Elsősorban lélektani thrillereket, krimiket és drámai történeteket ír, melyekben hangsúlyos szerepet kapnak a regényhősök lelki folyamatai, valamint olyan személyes- és társadalmi tabutémák, mint a különböző mentális betegségek, gyerekkori traumák, és az erőszak különböző formái.

„Amikor először vettem a kezembe könyvet – hét-nyolc éves koromban – azonnal elvarázsolt az érzés, hogy elmerülhetek egy teljesen más világban, belebújhatok számtalan különböző karakter bőrébe, és átélhetek olyan élményeket, melyekre a valóságban nincs lehetőségem. Egy idő után felvetődött bennem a kérdés: mi történik, ha nem csak olvasója, hanem írója is vagyok egy történetnek? A válasz az, hogy a fent említett érzés ezerszeres erővel és intenzitással jelentkezik. Nem csoda hát, hogy azonnal függővé váltam, és az írás, az olvasással karöltve egész életemben kiemelt helyet foglalt el, és foglal el a mai napig.” - Sienna Cole

2016-ban egy szerzőtársával jelentette meg a Száz évvel utánad c. történelmi romantikus naplóregényt, majd 2017-ben debütált önálló szerzőként az Álomgyár kiadónál Négyszáz nap szabadság c. romantikus-drámai “road trip” regényével. Ennek folytatása, a Reményszimfónia az írónő klasszikus zene iránti rajongásának állít emléket. Ebben az évben a Lefelé a folyón című, nagy népszerűségnek örvendő könyvével a pszichológiai thriller- és krimi zsánere felé fordult, és azóta is ebben alkot. 2019-ben két thrillere jelent meg, az iskolai bántalmazásról szóló Elmejáték, és a sorozatgyilkosok elméjében kutató A köd után. 2020-ban egy bensőségesebb hangvételű lélektani drámája, az Ahol a százszorszépek nyílnak látott napvilágot, amely a gyermekkori traumák hatását- és feldolgozási lehetőségeit járja körül egy különleges történetben. 2022-ben egy könyvsorozattal jelentkezik, melynek első kötete, Az ígéret szép szó egy pörgős tempójú krimi-dráma.

2021-ben a szerző másik szenvedélyének, az önismereti-, önfejlesztő munkának hódolva jelentette meg a Ludányi Bettinával közösen jegyzett Nőiségnapló c. kiadványt. Ennek folytatása 2022-ben, Harmónianapló címen került a könyvesboltokba immár polgári neve alatt. A naplók azokat a nőket szólítják meg, akik szeretnének elmélyülni és kapcsolódni saját nőiségükkel, és azokkal az értékeikkel, erőségeikkel, melyek segítik őket a harmonikusabb, egészségesebb, boldogabb hétköznapok kialakításában.

Eddig megjelent könyvei:

 • Száz évvel utánad (2016)

 • Négyszáz nap szabadság (2017)

 • Lefelé a folyón (2018)

 • Reményszimfónia (2018)

 • Elmejáték (2019)

 • A köd után (2019)

 • Ahol a százszorszépek nyílnak (2020)

 • Az ígéret szép szó (2022)

 

Önismereti, önfejlesztő kiadványok:

 • Nőiségnapló (2021)

 • Harmónianapló (2022)

 

Díjak, jelölések:

Aranykönyv jelölés - 2018
Aranykönyv jelölés - 2019
Dugonics András Irodalmi Díj, thriller kategória, III. helyezett - 2020
Dugonics András Irodalmi Díj, thriller kategória, III. helyezett - 2021

 

A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.