Nőiségnapló | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9789635700417
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2021
Kategória
Nőiségnapló
0 (0)

Éld meg szabadon a nőiséged teremtőerejét!

Ébreszd fel önmagadban azt az ősi, kreatív női erőt, amely teremteni képes. A Nőiség napló ehhez ad támogatást a benne lévő feladatokkal, leírásokkal, meditációkkal, ásvány- és illóolaj-ajánlásokkal. A kézikönyv a női életkör négy szakaszát öleli fel, amely megegyezik az évszakok változásával. Az ehhez tartozó női archetípusok mindannyiunkban ott lapulnak; erejüket és bölcsességüket bármely életkorban segítségül hívhatjuk. Bárhol ütöd is fel a könyvet, az azonnal alkalmazható tanácsokkal és hasznos tippekkel támogat téged az önismereti utadon.

Bár ez a napló rólad szól, mi is őszintén mesélünk bizonyos élményeinkről, mély és érzékeny pillanatainkról, amelyek megmutatják, hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel. A feladatokat a saját tapasztalataink és tudásunk alapján állítottuk neked össze.

Ludányi Bettina és Sienna Cole sikerszerzők exkluzív Nőiség naplója segít a jelenben maradni, befelé figyelni, felébreszteni az intuíciódat és megélni a nőiséged varázsát.

Több mutatása
3 999 Ft
3 399 Ft
15%
Előjegyzés
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Sienna Cole
Feliratkozom a szerzőre

Sienna Cole álnéven publikáló magyar írónő

„Amikor először vettem a kezembe könyvet – hét-nyolc éves koromban – azonnal elvarázsolt az érzés, hogy elmerülhetek egy teljesen más világban, belebújhatok számtalan különböző karakter bőrébe, és átélhetek olyan élményeket, melyekre a valóságban nincs lehetőségem. Egy idő után felvetődött bennem a kérdés: mi történik, ha nem csak olvasója, hanem írója is vagyok egy történetnek? A válasz az, hogy a fent említett érzés ezerszeres erővel és intenzitással jelentkezik. Nem csoda hát, hogy azonnal függővé váltam, és az írás, az olvasással karöltve egész életemben kiemelt helyet foglalt el, és foglal el a mai napig.

Sok-sok évet töltöttem el azzal, hogy megtaláljam a saját hangom; hogy elérkezzen az a pillanat, amikor kész vagyok mások elé tárni a gondolataimat; hogy elég erőt gyűjtsek az álmaim megvalósításához. Közben sok minden történt velem, más utakon kalandoztam, kipróbáltam magam más területeken is, sokszor feladtam, máskor új erőre kaptam. Mostanra pedig rájöttem, hogy sosem jön el az ideális pillanat – egy író sosem érezheti késznek magát. Fejlődünk, tanulunk, változunk, és ennek minden momentuma értékes és becsülni való. A tökéletes hely és idő tehát MOST van.

Remélem, hogy az írásaim nem csak nekem fognak ezentúl örömöt okozni, hanem másoknak is lopnak egy kis szórakozást, vidámságot a hétköznapjaikba, vagy netán gondolatokat ébresztenek, és új aspektusokat mutatnak meg. Ha ez sikerül, én már elértem a célom.” - Sienna Cole

Eddig megjelent könyvei:

  • Száz évvel utánad (2016)
  • Négyszáz nap szabadság (2017)
  • Lefelé a folyón (2018)
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard