Nem a te hibád | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9789635705580
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2022
Kategória
Nem a te hibád
5 (6)

Nem lehet egyetérteni azzal, hogy öröm helyett bele kell halni az életbe. 


Az élete során előbb vagy utóbb mindenki felteszi magának a nagy kérdéseket. Vannak törvények, amelyek elkerülhetetlenek. A kérdés az, hogy válaszokat is akarsz-e? Saját és egyedi válaszokat.


A legfontosabb talán az, hogy ne bántsd magad azzal, hogy a Te hibád, ha látszólag nem szuper az életed, annak ellenére, hogy a lehetőségeidhez képest mindent megteszel. Más oka van – nem az, hogy minden a Te hibád lenne.


Talán erről szól ez a könyv. Hogy megnyugtató válaszokat keressünk együtt. Önszeretet, megbocsátás, elengedés, sors, karma, önismeret, teremtés… Mantraszerűen ismételgetett megoldási lehetőségek, de mi van mögöttük? Miért nem megy? Most tényleg! Annyira szerencsétlen vagy, hogy ezt nem tudod megcsinálni? Nem. Nem vagy az! 


Barna Berni legújabb könyvében egy hosszú betegséget követően annak járt utána, melyek azok a mély okok, amelyek miatt sokszor nem működnek a végtelenségig ismételt önfejlesztési technikák. Miért válik sokszor mindez hibáztatássá, és miért érezzük úgy, hogy nem megoldást, hanem újabb szorongást hoz az életünkben. 

A saját történetein keresztül vezet végig azokon a kérdéseken, amelyeket naponta akarnak lenyomni a torkunkon. Egy kicsit más szemléletmóddal néz rá a legfontosabb dolgokra. Kicsit holisztikus, kicsit spirituális, kicsit realista módon is, de nem elvadulva, hogy senkinek ne kelljen megint rosszul éreznie magát. De választ mindenki csak maga kaphat. Ezért a könyv abban is segít, az írónő milyen kérdéseket tett fel magának. 


„Elsírtam magam. Ez a könyv egy feloldozás az ember lelkének.” – Szabó Patrícia kommunikációs szakember, a neszeszer.blog.hu alapítója


"Sokszor nem is az a kérdés, mit kellene tenned, hanem hogy hogyan? Ez a könyv azokat szólítja meg, akik úgy érzik, itt az ideje kisöpörni magukból a szemetet, a sémákat, és helyet adni az újnak, ami jön.” Pap Éva író 

Több mutatása
4 999 Ft
4 249 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Barna Berni
Feliratkozom a szerzőre

A nevem Barna Berni. Író vagyok. Tánc- és művészeti szakon tanultam. A későbbiekben a Magyar Író Akadémiára jártam, majd alternatív terápiás módszereket sajátítottam el. Egyéb végzettségeim: Alternative Psychology, Early Childhood Education and Special Education – Bach therapy. A mindennapokban alternatív terápiákkal foglalkozom, egyéni és csoportos formában.

Az életem sok évig a tánc körül forgott. Az iskoláim elvégzése után a Hold Színháza nemzetközi társulattal dolgoztam. Munkám közben bejártam a fél világot. A későbbiekben az írásaimat adaptáltam színpadra, majd saját társulatot és ügynökséget indítottam. Táncosként több nemzetközi díjat is nyertem.

Amikor elkezdtem megírni, az első, The One című könyvemet, a világ nagy spirituális tanítóival beszélgettem az emberiséget foglalkoztató főbb kérdésekről. A könyv egy utazásokkal tarkított önnapló és interjús kötet. Interjúalanyaim Mooji, Gangaji, Bracó, Eli-Jaxon Bear és egy navaho indián sámán. Jártam Indiában, Izraelben, Portugáliában, Olaszországban, Németországban, Ausztriában és Angliában az első könyv kapcsán.

Később megjelent A férfi-nő mítosz című könyvem, ahol az emberi kapcsolatok témakörét vizsgáltam társadalmi, pszichológiai, történelmi szempontból, arra keresve a választ, hogy miért éljük a kapcsolatok mélypontját jelenleg. A könyvben a saját, személyes utam mellett hiteles férfiakat kérdeztem a témában. Feldmár András, Dr. Hadas György, Klein Dávid, Bedő Imre és Kis Balázs Kunó válaszoltak a kérdéseimre.

Harmadik könyvem, a Nem a te hibád azért született meg, hogy minél több ember tegye magáévá azt a felfogást, hogy az élet tele van örömmel, csak a megfelelő nézőpontot kell megtalálni hozzá.

A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény, Marketing sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.