• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Gyomorkímélő ételek
ISBN: 9789636354756
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 72
Kategória

Gyomorkímélő ételek

0 (0)
Mindannyian szeretünk jókat enni, a minőséget azonban sokszor összekeverjük a mennyiséggel. Tendencia, hogy a mai világban egyre kevesebb időt szentelünk a fogások elkészítésére, és egyre kevésbé vagyunk körültekintőek, mikor az alapanyagokat válogatjuk. A helytelen táplálkozásból eredő elhízás, illetve az emésztési zavarok és a szervi megbetegedések növekvő száma súlyos probléma. Ha szeretnénk sokáig és egészségesen élni, nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott életvitelre törekedjünk, és tudatosan változtassunk az étkezési kultúránkon: gyomor- és egészségkímélő ételeket fogyasszunk. Ennek egyik alapfeltétele a friss, megfelelő technológiával előállított és eredetigazolt alapanyagok használata. A tanyasi csirke, a friss folyami és tengeri halak, a piaci zöldségek, gyümölcsök, a kézműves sajtok és tejtermékek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb méreganyagot juttassunk szervezetünkbe. Arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy ne terheljük meg gyomrunkat, tudatosan kerüljük az olajban sült vagy erősen sózott, fűszerezett fogásokat!
A gyógyító szakács legújabb könyvében mesterszakácsunk az egyensúly elérésében segít minket. Válogatott receptjeit nagy odafigyeléssel, a legfontosabb alapelvek szerint állította össze, hogy mi is könnyen emészthető, finom ételeket készíthessünk magunknak és szeretteinknek, egy lépéssel közelebb kerüljünk a család egészségének védelméhez.
Jó főzést és jó egészséget kívánunk!
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard