Mauritius, ​az édeni menedék | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786150157719
Kiadó: magánkiadás
Év: 2022
Kategória
Mauritius, ​az édeni menedék
0 (0)

Lily ​Pontier, a neves Wall Street-i Crystal és társa cég gyakornoka egy nap megmagyarázhatatlan eltérésekre bukkan az iroda könyvelésében. Remélve, hogy jó munkája eredményeként véglegesítik, felfedezéséről beszámol a feletteseinek is. Nincs tudatában annak, hogy ezzel mekkora lavinát indít el. Bejelentését követően már nemcsak az állása, de a testi épsége is veszélybe kerül.

Nicolas Brannan évekkel ezelőtt egy keserű csalódás után maga mögött hagyta New Yorkot, és egy új élet reményében a mesés Mauritius szigetére költözött. A kis utazási iroda, melyet ott alapított, egyre keresettebb, szigettúrái folyamatosan telt házzal indulnak.

Lilyt és Nicket egy óceán választja el egymástól, ám útjuk különös módon mégis keresztezi egymást. Mindketten olyan titkot őriznek, melyet nem oszthatnak meg a másikkal. Vajon képesek lesznek tartani magukat az észérvekkel meghozott szabályokhoz, vagy az érzések felülírnak mindent? A sziget varázsa képes elfeledtetni a múltban történteket?

Kaland, izgalom és szerelem. Czank Nelli (Cornelie C. G.) ismét meglepő helyzetek elé állítja a hőseit a soha nem alvó New Yorkban és Mauritius édeni szigetén.

Több mutatása
4 399 Ft
3 739 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Czank Nelli
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.