• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Konyhai késtechnikák
ISBN: 9789636894122
Kiadó: Gabo Kiadó
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 176
Kategória

Konyhai késtechnikák

0 (0)
A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. • Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és ml módon használjuk a leghatékonyabban. • Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard