Egy amerikai Pármában | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
ISBN: 9789639765634
Kiadó: Geopen Kiadó
Megjelenés: 2018
Oldalszám: 400
Kategória
Egy amerikai Pármában
0 (0)
Rick a Clevelandi Barnák tartalékjátékosa. A denveri csapat elleni sorsdöntő mérkőzésen végre pályára lép, és megmutathatja, mire képes. A Barnák tizenhét ponttal vezetnek, amikor már csak néhány perc van hátra a meccsből, de Rick elképesztő ügyetlenkedései miatt mégiscsak a denveriek győznek, és ők játszhatnak a Super Bowl-döntőben.

Egy egész ország röhög Ricken meg a Barnákon akik persze azonnal lapátra teszik társukat és nincs egyetlen csapat sem amelyik szerződtetné.

Rick azonban csak az amerikai focihoz ért és Arnie az ügynöke minden tőle telhetőt megtesz hogy találjon neki egy csapatot. Végül akad is egy amelyik nemcsak szerződtetni hajlandó Ricket de a csodával határos módon kezdőjátékosként számít rá. Csakhogy ez a csapat történetesen az olaszországi Pármai Párducok. Különös de az olaszok is játszanak amerikai focit és a Pármai Párducoknak nagy szükségük lenne az egykori NFL-játékosra. Rick végül vonakodva de beleegyezik abba hogy Pármában játsszon. Semmit sem tud a városról (azt sem hogy hol van) nem járt még Európában és egy szót sem beszél olaszul. Arra pedig álmában sem gondolt volna hogy Olaszország - az opera a valószínűtlenül kicsi autók a pazar lakomák és a football americano hazája - sok meglepetést tartogat számára.
Több mutatása

Borító ár:

3 990 Ft

Akciós ár:

3 391 Ft
15%
Előjegyzés
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 9000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard