• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák
ISBN: 9786156603432
Megjelenés: 2023-09-21
Oldalszám: 36
Nyelv: magyar
Kötésmód: puhatáblás
Kategória

Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák

0 (0)
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival. A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard