Szórakozol velem?! | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786155596308
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Év: 2016
Kategória
Szórakozol velem?!
0 (0)

„Sok élmény ért az elmúlt évek során, és sok olyan tapasztalatra tettem szert, melyet szívesen megosztanék a kedves olvasókkal. Szóval, ha van egy perced, dőlj kényelmesen hátra és élvezd mindazt, amit ebben a könyvben összehordtam. Remélem, a könyv végén az lesz az érzésed, hogy minden követ megmozgattam, minden ajtót kinyitottam, minden ablakot betörtem és minden szőnyeget kiporszívóztam. Sőt még zongoráztam is… szóval, kezdhetünk?”

 

Ellen DeGeneres humorista, bestseller író, az egyik legnépszerűbb amerikai műsorvezető, Oscar-díjátadó házigazda és számtalan közönségdíj büszke tulajdonosa, akinek egyetlen nem titkolt célja van ezzel a könyvvel (és úgy általában a tevékenységével), hogy Téged szórakoztasson. Engedd meg hát neki!

 

„Örülök, hogy úgy döntöttél, belenézel a könyvembe. Tudod, ez az hely, ahol a szerzők ismert emberektől idéznek arról, hogy milyen nagyszerű ez a könyv. De én ezt nem igazán szeretem…. Olcsó trükknek tartom, ami csak arra jó, hogy bepalizza az embereket. Nem hiszek benne. Te ennél úgyis okosabb vagy, és szebb… úgysem dőlnél be.”

 

„Nagyon tetszik a blúzod… jól megy a könyvemhez!”

ELLEN DEGENERES

 

„Imádom, ahogy fogod ezt a könyvet. Látszik, hogy erre születtél… Vedd meg és el se engedd!”

ELLEN DEGENERES

 

„Tudod, mi tetszik nekem a legjobban benned? Az, hogy így egymásra találtunk. Na meg a szemed!”

ELLEN DEGENERES

 

„Te vagy a legkedvesebb olvasóm! Minden idők abszolút kedvence. De psszt... meg ne mondd a többieknek!”

Több mutatása
3 690 Ft
2 620 Ft
29%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Ellen DeGeneres
Feliratkozom a szerzőre

Ellen Lee DeGeneres (1958január 26. –) amerikai humorista, színésznő és jelenleg a nevével fémjelzett talk show Emmy-díjas műsorvezetője. Volt már házigazdája az Oscar-gálának és az Emmy-díj átadó ünnepségének is. Mint színésznő szerepelt a Mr. Wrongban, feltűnt az EDTV-ben, a Szerelmeslevélben, és az ő hangján szólalt meg Dory a nagy sikerű Pixar-produkcióban, a Némóban. DeGeneres szerepelt két televíziós helyzetkomédiában is, 2001-től 2002-ig az Ellen-showban, valamint az Ellenben 1994 és 1998 között. 1997-ben az Ellen negyedik szezonja alatt nyilvánosságra került a színésznő leszbikussága Oprah Winfrey műsorában. Nem sokkal később az általa játszott szereplő, Ellen Morgan is vállalta leszbikusságát, és a sorozat különféle LMBT témákkal folytatódott.

 

Családi háttér:

DeGeneres 1958-ban a louisianai Metairie-ben született Elliot DeGeneres biztosítási ügynök és Elizabeth (Betty) Jane Pfeffer logopédus gyermekeként, akinek felmenői között francia, német, angol és ír ősök voltak. A bátyjával - Vance DeGeneresszel, aki színész és egy rockbanda, a Cowboy Mouth gitárosa - Ellen 13 éves koráig a Keresztény Tudomány elvei szerint nevelkedett. Ellen édesanyja, Betty és az édesapja, Elliot 1973december 4-én beadták a válókeresetet, és 1974 januárjában váltak el. Nem sokkal a válás után Betty Jane újra férjhez ment Roy Gruessendorfhoz, aki szintén eladóként dolgozott. Betty Jane és Ellen Gruessendorffal elköltözött New Orleans környékéről a texasi Atlantába. Vance az édesapjukkal maradt New Orleansban. DeGeneres 1976május 21-én érettségizett az atlantai középiskolában, miután az első éveit a Grace King Középiskolában, Metairie, Louisianában töltötte. DeGeneres visszaköltözött New Orleansba, hogy a New Orleans-i Egyetemre járjon kommunikáció szakra. Az első félév után otthagyta az iskolát, hogy irodai munkát végezzen egy jogi vállalatnál unokatestvérével, Laura Gillennel. Munkája mellett a New Orleans-i lakeside-i bevásárlóközpontban található Merry-Go-Round boltfiókjában ruhákat adott el. De munkatapasztalatai között volt pl.: pincérkedés a TGI Friday-nél és egy másik étteremben, házfestés, hoszteszkedés és pultosmunka.

 

Ellen jelenleg házasságban él Portia de Rossi színésznővel, akit az Arrested Development című TV show-ból ismerhetünk. DeGeneres korábbi kapcsolata az Another World - (Másvilág)színésznőjével Anne Heche-sel a bulvársajtó számára kitűnő alapanyag volt. Számos reflektorfényben eltöltött év után Heche szakított DeGeneres-szel és hozzáment Coley Laffoonoperatőrhöz. Ezután DeGeneres-nek a színésznő/rendező/fotós Alexandra Hedisonnal volt kapcsolata. A The Advocate magazin címoldalán is szerepeltek (ami a szakításuk után jelent meg a sajtóban). 2004-től tart a kapcsolata Arrested Development és a korábbi Ally McBeal sztárral, Portia de Rossival. DeGeneres és de Rossi jelenleg Beverly Hills-ben élnek 3 kutyával és 4 macskával. Ellennek van egy bátyja Vance, aki egyszer, mint vendég tűnt fel az Ellenben 1994-ben. Vance szintén tudósító volt a The Daily show-nál 1999-től 2001-ig. Könyvében a Love, Ellenben DeGeneres anyja, Betty DeGeneres leírja, hogy kezdetben mennyire sokkolta, mikor kiderült lánya leszbikussága, de később ő lett a legerősebb támogatója. Betty DeGeneres aktív tagja a PFLAG-nak és szóvivője a HRC Coming Out Projectnek és mellráktúlélő is. Miután kiderült Ellen leszbikussága, a keresztény hittérítő Jerry Falwell Ellen DeGenerate-ként emlegette Őt egy szentbeszédében. Ellen elutasítóan válaszolt: "Tényleg így hívott engem? Ellen DeGenerate? Negyedikes korom óta így hívnak." 2007-ben a Forbes besorolása szerint személyes vagyona eléri a 65 millió dollárt.

 

 

2007-es Írók Egyesülete sztrájk

 

DeGeneres - mint sok más színész, aki egyben író is - tagja az American Federation of Television and Radio Artists (Amerikai Televíziós és Rádiós Művészek Szövetsége) AFTRA és a Writers Guild of America (Amerika Íróinak Egyesülete) WGA-nak is. Így, bár DeGeneres szóban támogatta a 2007-es WGA sztrájkot, de amikor az átlépte az előőrs vonalat egy nappal azután, ahogy a sztrájk elkezdődött, már nem támogatta. Tettei a következő válaszra sarkallták az egyesületet: "Sajnálatosnak találjuk, hogy Ellen egy teljes hetet sírt és harcolt egy olyan kutyáért, amit elajándékozott; az írókért viszont képtelen volt kiállni egy napnál tovább - írók, akik segítségével Ő rendkívül sikeres." Képviselői azt mondták, hogy Ellen versenyben volt a többi első bemutatós show műsorokkal a novemberi tisztogatási versenyben, és nem akarta kockáztatni szerződéseit, vagy hogy talk show-ja elveszítse műsoridejét. A sztrájkolókkal való szolidaritásként DeGeneres kihagyta monológját (amit általában WGA írók készítenek) a sztrájk ideje alatt. A WGA elítélte Őt és azt mondta, hogy "nem látták szívesen New Yorkban", az AFTRA viszont megvédte.

 

Könyvei:

·         My Point... And I Do Have One (A mondandóm lényege... tényleg van neki) (1995)

·         The Funny Thing Is... (A vicces dolog az…) (2003)

·         Seriously... I'm Kidding (Komolyan... csak viccelek) (2011)

·         Szórakozol velem?![1] (álomgyár kiadó, 2016)

Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.