Kiadás éve: 2013
Terjedelem: 200 oldal
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kategóriák: , ,
Akció!

Cseppek és csillagok

Nem gondolnám, hogy író lennék. Csak egy nő, aki rendszerbe szedte az élményeit, és mérleget készített – vallja Hajnal Mária, e kötet szerzője.

A sorait olvasván mégis úgy érezzük, helyettünk ír, gondolatai a mi töprengéseinknek adnak új irányt. Megtanít minket arra is, hogy nem maga a cél a fontos, hiszen annak csak az addig megtett út ad értelmet, amelyen cseppek és csillagok, bánatok és örömök, sikerek és kudarcok között kell egyensúlyoznunk.

Írásának egyéni ízt kölcsönöz roma identitásélménye, amelynek köszönhetően tanulságos módon oszlatja el a sorstársaival kapcsolatosan rögzült homályt: Nagyon komoly zavar van az emberek fejében rólunk. […]Mindig mindenkinek van egy osztálytársa, egy szomszédja, egy barátja, egy munkatársa…, aki roma volt, s ők bőszen hangoztatják, hogy a fehérek között is vannak szemét emberek, az ő ismerősük viszont szorgalmas volt, és tiszta. Elképzelésük nincs, mennyire sablonosak és bántók és szánalmasak ezek a szavak.

Kliséktől mentes, megragadóan őszinte könyvében Hajnal Mária nemcsak minket késztet arra, hogy mérleget vonjunk – ő is ezt teszi.

Mit is kívánhatnánk? Talán, hogy értő olvasók kísérjék figyelemmel rögös útját…

20 %

2.290 Ft 1.832 Ft

Mennyiség:

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Akciófigyelő

Iratkozzon fel akciófigyelőnkre! Ha ez a termék 20% vagy annál nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg, azonnal értesítjük.

4000 Ft felett ingyenes szállítás

Ingyenes átvételi pont Budapesten (Blaha Lujza tér)

25% kedvezmény az előrendelhető könyvekre

Bővülő kínálat

Cikkszám: 9786155252297 Kategóriák: , ,