Család a dombon | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
ISBN: 9789635705603
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Megjelenés: 2022
Oldalszám: 384
Kategória
Család a dombon
5 (6)

„Humoros, kalandos, lebilincselő történet.” – Spira Eszter Mirjam, író


Egy anyának is lehetnek nagy álmai. Ugye?!


A város egyik legrégebbi lakótelepén kilátástalan az élet – szó szerint és képletesen is –, főleg egy kisbabával, és Gyömbi úgy érzi, nem maradhatnak itt tovább. Nagy családra vágyik, hatalmas álmai vannak, és ehhez levegőre van szüksége. A szomszédos falu, ahova kis családjával elmenekül, békét és nyugalmat ígér, ám hamar kiderül, hogy ahol férfiak és gyerekek élnek – utóbbiból ráadásul egyre több –, ott minden van, csak béke és nyugalom nincs. S néha mintha itt is elfogyna a levegő… Zajlik az élet – kihívások, küzdelmek, szerelmek, barátságok, harcok és békekötések, tervek, álmok, mindennapi taposómalom, különleges kalandok, kínos helyzetek és hétköznapi csodák. Hogyan sikerül ebben az általános zűrzavarban az ember lányának végre megtalálnia az álmait, a vágyait, a boldogságot és önmagát? Egyáltalán, honnan lehet tudni, mi is a boldogság?


Az anyaság olyan, mint a hullámvasút: amikor beszállsz, még nem tudod, mi vár rád, tele van hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel, adrenalinnövelő kanyarokkal, van, hogy fejre állsz, van, hogy rettegsz, mégis, összességében szuper jó érzés, és ha kiszállsz, vissza akarsz szállni egy újabb körre.


Patak Gyöngyvér regénye szórakoztatóan és szellemesen kíséri végig egy anya nem mindennapi kihívásait: a sikereket, a csalódásokat és az elhivatottságot. A történetet olvasva új nézőpontból láthatjuk saját életünket is, az aprónak tűnő varázsait, az elmélyülő kapcsolatokat és az élményekkel teli hétköznapokat.


Több mutatása

Borító ár:

4 799 Ft

Akciós ár:

3 359 Ft
30%

Elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára:

3 503 Ft

Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 9000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Patak Gyöngyvér
Feliratkozom a szerzőre

Patak Gyöngyvér, író, szerkesztő, angol-testnevelés szakos tanár, öt fiúgyermek édesanyja. 

A “Család a dombon” az első regénye. 


Gyöngyvér gimnáziumi tanárként kezdett dolgozni, jelenleg is tanít. A gyermekeivel otthon töltött évei alatt fordult komolyabban kedvenc hobbija, az írás felé. Először bloggerként lettek népszerűek humoros, egyedi hangvételű, anyasággal kapcsolatos írásai, csakúgy, mint a saját sokgyerekes életükbe betekintést engedő posztjai. 

Több mint tíz évig volt alapító szerkesztő-cikkírója az Imami online családi magazinnak. A magazinhoz kapcsolódóan a helyi családok és anyák támogatása céljából civil egyesületet hoztak létre, melyben elsősorban anyáknak szóló tematikus rendezvényeket, előadásokat, családi programokat szerveznek, egy-egy, sokakat érintő problémakörben.  

Harmadik gyermeke születésekor jelent meg első könyve, a maga nemében rendhagyó szoptatási tanácsadó, “Szoptass ügyesen!” címmel, mely azóta sok ezer újszülöttes kismamának segített boldogulni az első hetekben.

Koraszülöttes szülők számára írt “PIC-i történet” című könyvével szépirodalmi díjat nyert. Nem csak a koraszülöttes szülők számára nyújt bátorítást, útmutatást a nehéz helyzetekben, hanem minden, gyermeket nevelő szülőt megérint.

 

A Család a dombon Gyöngyvér első regénye. “Útkereső” történet, sok érzelemmel, mély lelki tartalommal, melynek ívét az anya belső útja adja, mégis, ha megfilmesítenék, könnyed, könnyezve nevetős romantikus vígjáték lenne. A karakterek sokasága, a gyorsan pörgő események, a vicces-kínos szituációk igazi felhőtlen szórakozást kínálnak. 

A legtöbb anya által megélt helyzetekben magunkra ismerhetünk, és ismét rájövünk, nem vagyunk egyedül. 

Több mutatása
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard