Castle Of Mind | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 5999860536000
Kiadó: Fontanus Központ Kft.
Év: 2019
Kategória
Castle Of Mind
0 (0)

Castle Of Mind izgalmas táblás fejlesztő játék, amely - egyedi motorikájának köszönhetően - nem csak roppant szórakoztató, de játék közben fejleszti a gondolkodás számos területét és a figyelmet.


Az Elme Kastélyának színes kövein két játékos csap össze, céljuk eljuttatni a piros bábut a kastély közepére - és megakadályozni az ellenfelet, hogy előbb elérje azt. A játékosok döntéseitől függ, melyik bábunak mekkora szerepet szánnak, mikor és hol támadnak, hogyan védekeznek, milyen stratégiát alkalmaznak és hogyan váltanak menet közben.
Ami különösen izgalmassá teszi az összecsapást, az a játék egyedi mechanikája, amelynek köszönhetően az ütés nem ott történik, ahol a lépés. Így folyamatosan figyelni kell az egész pályára, minden bábura és minden lépésre, hiszen az ellenfél minden lépése hatással lehet a pálya távolabbi pontjaira is.
Minden játék hat a gondolkodásra és minden egyes lejátszott mérkőzés hatással van a játékosokra. A Castle Of Mind játékos módon fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, a stratégiai gondolkodást, a logikát, összefüggések meglátását, kombinatív képességeket, miközben döntések meghozatalára, új utak kipróbálására bátorít. Minden egyes parti tapasztalataiból tanulva újabb és újabb stratégiákat lehet kitalálni, sőt, játék közben is van alkalmunk váltani, lépésről lépésre döntéseket hozni és tapasztalni azok követketzményeit.
A megmérettetés tehát a két játékos elméjében zajlik, és az Elme Kastélyának színes kövein mozgatott bábuk ezt a küzdelmet jelenítik meg.

A Castle of Mind 2019-ben az Ország Játéka lett két kategóriában is: Családi Társasjáték kategória Közönségdíj, Ország Játéka Játszónap Különdíj.

A doboz tartalma:
- 34 db korong
- 1 db tábla
- játékismertető
- 1 db online regisztrációs kupon

Több mutatása
8 990 Ft
7 642 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.