• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Az ízlés fiziológiája (e-könyv)
e-könyv
ISBN: 9789633445440
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 0
Formátum: e-könyv
Kategória

Az ízlés fiziológiája (e-könyv)

0 (0)

„A gasztronómia az egyetlen olyan élvezet, ami soha nem fáraszt” – vallja a téma alapmûvének megfogalmazója, Jean Anthelme Brillat-Savarin. Máig õt idézik, és szinte istenítik az ínyencek, gourmet-k pápájukként. Holott a csevegõ, anekdotázó szerzõ nem közöl hagyományos recepteket, nem sorolja a hozzávalókat és az elkészítés mikéntjét. Mégsem tudunk szabadulni ellenállhatatlan mesélõkedve szerteágazó folyondárjaitól. Mintha filozofikus okfejtést adna közre, „elmélkedés”-ekre osztja mondanivalóját, közben semmi rendszer nem bontakozik ki az ötletszerûen egymás mellé sorakozó fejezetekbõl. Hol az elhízásról, máskor a böjtrõl, az alvásról, az álmokról jut eszébe egy-egy történet, amelyeket feltétlenül meg akar osztani olvasójával. Történeti visszapillantást nyújt a rómaiak lakomái, a Lajosok udvara felé, s hitet tesz a vendéglõk, kávéházak, éttermek szükségessége mellett. Vonzó perspektíva a mai neszkafé – lógatós tea – zacskós leves konyhamûvészet számára.

Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard