• Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
155 fagylalt és jeges desszert - A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
ISBN: 9789636845728
Megjelenés: 2018-04-24
Oldalszám: 120
Kategória

155 fagylalt és jeges desszert - A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig

0 (0)
Nemcsak a nyári melegben fogyasztunk fagylaltot, hanem akár a legnagyobb kinti fagy idején is jólesik egy kis hideg desszert. Könyvünkben igen széles választékot kínálunk a klasszikusnak számító tejes és vizes fagylaltoktól a szorbet és parfé recepteken át a sütés nélkül elkészíthető hideg habos finomságokig.
Több mutatása
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Kedvezményes
szállítás 10 000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
10% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Feliratkozom a szerzőre
Több mutatása
Hasonló könyvek
Kapcsolat
+36-1-770-8701
(munkanapokon
10:00 és 16:00 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
VisaMastercard