Árvák | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
ISBN: 9786158157247
Kiadó: Maraton Kiadó
Év: 2020
Kategória
Árvák
0 (0)

Hogyan nőnek fel gyermekek, akiknek nincsenek szülei? Milyen élet vár azokra, akikről lemondtak? Válhat boldog felnőtt azokból, akiket megkínoztak, bántalmaztak?

Létezhet mély, elválaszthatatlan lelki kapcsolódás ott, ahol a vér köteléke semmit sem jelent? Születhetnek őszinte barátságok? Kitarthat testvériség szülői összetartás nélkül?

Juthat szeretet azoknak, akiknek sosem mutatták meg, milyen az?

Egyszerűen: létezhetnek még csodák?

 

Marion Leroux mára Párizs legbefolyásosabb madámja. Gyermekkorát szülei halála után árvaházban töltötte, majd onnan kiszabadulva annak szentelte életét, hogy két húgát magához vehesse. Ennek érdekében pedig semmitől nem riadt vissza.

Colette nővére befolyásának köszönhetően a gyermekéveiknek helyt adó árvaház intézményvezető apácájává válik. Célja, hogy az egyház sérthetetlenségével visszaélőktől óvja és védje az ott élő kislányokat, még akkor is, ha mindeközben ő maga is megbocsáthatatlan bűnöket követ el.

Léa a legfiatalabb és zabolázhatatlan Leroux lány, Franciaország ünnepelt balerinája. Nővérének köszönhetően kevés időt töltött az árvaház falai között, ma mégis boldogtalan. Kicsapongó, lázadó természete felnőtt korukra, úgy tűnik, éket ver a három nővér közé.

 

B. E. Belle, a nagy sikerű Hazugok és Megtörtek című regények szerzője ezúttal is falakat dönt le. Úgy ragadott tollat egy félelmetes téma kapcsán, hogy belesajdul az olvasó szíve. Minden kétséget kizáróan ez az eddigi legkínzóbb, mégis legfelemelőbb Belle-történet.

Több mutatása
4 199 Ft
3 569 Ft
15%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 6000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
B. E. Belle
Feliratkozom a szerzőre
Született: Makó, 1988. január 05.
 
Polgári néven: Barát Enikő, 1988. január 5-én született Makón. 7 éves korában családjával Szentesre költözött, azóta is itt él. A Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott.
 
5 éves korában kezdett táncolni. 
Gimnáziumban humán szakon emelt irodalmat tanult. A gondolat, miszerint „írni lehet később, de táncolni nem” hatására az írás iránti vágyát háttérbe helyezte és a Magyar Táncművészeti Főiskolára jelentkezett. 21 éves korában visszavonult az aktív versenyzéstől, majd megalapította saját TáncSport Egyesületét és táncpedagógusként, edzőként tevékenykedett. 23 évesen a Magyar TáncSport Szakszövetség legfiatalabb pontozóbírója lett.
Mindenkit váratlanul ért, amikor 27 éves korában egyik napról a másikra bejelentette, edzői
pályafutását befejezi és elhagyja a magyar táncsportot. 
Ezt követően kezdett komolyabban foglalkozni az írással. 
Megírta első regényét Hazugok címmel, melyet egy igaz történet ihletett. Könyvét az
Álomgyár Kiadónál jelentette meg. A Hazugok a művészlelkek kirívó természetének bemutatására tesz kísérletet, miközben bepillantást enged egy zárt és kegyetlen világ kulisszái mögé. 
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard