A Gazdasági és Monetáris Unió jövője | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
e-könyv
ISBN: 9789635310449
Év: 2022
Kategória
A Gazdasági és Monetáris Unió jövője
0 (0)

A csaknem három évtizede aláírt Maastrichti Szerződés hozta létre a Gazdasági és Monetáris Uniót (GMU). A GMU működése és jövője minden európai polgárt érint. Függetlenül attól, hogy melyik tagállamból származnak, beleértve azokat is, amelyek csak a jövőben csatlakoznak az euróövezethez.
A GMU fejlődésével párhuzamosan felszínre jutottak az eredeti konstrukció egyes rendszerszintű hiányosságai. Lényeges kihívásokat jelentenek a rendszert érő sokkok: a legutóbbi pénzügyi és gazdasági válság vagy legújabban a Covid-19-krízis.
Napirendre került a GMU átfogó, akár GMU 2.0-hoz is elvezető reformjának ügye. E témakörök áttekintése volt a fő célja A modern állam gazdasági szerepének legújabb dimenziói elnevezésű Kiemelt Ludovika Kutató Műhely által 2017 novemberében megszervezett nemzetközi konferenciának. E kötet a konferencián tartott előadásokat, illetve a műhelyben folytatott kutatások alapján készült tanulmányokat tartalmazza.
A neves szerzőgárda változatlanul időszerű elemzései hozzájárulhatnak az európai reformfolyamatok lehetőségeinek és kilátásainak jobb megértéséhez.

Több mutatása
2 064 Ft
1 961 Ft
5%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
Halmai Péter (szerk.)
Feliratkozom a szerzőre
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.