A férjek útmutatója az örömteli házasélethez | Álomgyár
  • Könyvek
  • E-könyvek
  • Akciók
  • Boltjaink
  • Magazin
Akciók
Könyvek
E-könyvek
Sikerlisták
×
e-könyv
ISBN: 9786156108487
Év: 2021
Kategória
A férjek útmutatója az örömteli házasélethez
0 (0)

A férjek útmutatója az örömteli házasélethez című könyv egyike azon kiadványainknak, amelyek segítenek a házasságra fókuszálni.
Készen állsz arra, hogy nagyobb megelégedettséget élj át a házaséletben?
A szex nagyon fontos a házasságban! Isten viszont a férfit és a nőt különbözőnek teremtette.Sok férj titokban ilyeneken gondolkodik:- A feleségem vajon elégedett a házaséletünkkel?- Mit tegyünk, ha a vágyaink nem egyeznek?- Hogyan találjunk vissza a korábban megélt szenvedélyhez?
Az ismert szexterapeuta házaspár, Clifford és Joyce Penner több évtizedes klinikai tapasztalataik alapján felfedik a titkot, hogy "mit akarnak a nők". Könyvük segíteni fog abban, hogy- újra létrejöjjön házasságotokban a vágy;- valós intimitást tapasztalj meg;- növekedjen az élvezet;- túllépj a múlt szexuális problémáin, és- élvezd a bűntudatmentes házaséletet.
A valós életből vett példákkal és világos bibliai látással a Penner házaspár könyve hozzásegít a sokkal elevenebb és elégedettebb házasélethez. Engedd, hogy őszinte és gyakorlatias megközelítésük segítsen a csodás szex megvalósulásában - vagy abban, hogy gyakrabban kerüljön rá sor az életedben.
Joyce és Clifford Penner nemzetközileg elismert szexterapeuták, oktatók, és számos könyv szerzői, beleértve az Élvezd! című könyvet.

Több mutatása
2 990 Ft
2 841 Ft
5%
Kosárba
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Kívánságlistára
Ingyenes
szállítás 7000 Ft-tól
Több ezer
átvevőpont
Naponta
bővülő kínálat
15% kedvezmény az
előjegyezhető könyvekre
A szerzőről
J. Penner Joyce, Penner Clifford
Feliratkozom a szerzőre
A szerző további művei
Teljes lista
Hasonló könyvek
Kapcsolat
36-1-770-8701
(munkanapokon
9:30 és 16:30 között)
Vásárlás
2021 www.alomgyar.hu © Minden jog fenntartva Publish and More Kft.
Visa
Mastercard
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.