Akció!

A másik Föld

A könyvből nyomdai hiba miatt mindenhol hiányzik a Föld szó, ezt egy pont jelöli. Kérjük a könyvet ennek a figyelmbevételével rendeljék meg.

Létezik egy Másik Föld. Földrajzilag ugyanolyan, mint a jó öreg bolygónk, a Halandók Földje, ám más dimenzióban helyezkedik el és… vámpírok lakják. Jók és rosszak egyaránt…
Kerrick, a harcos vámpír a jókhoz tartozik. Ô egyike az Átlépôk Védelmezôinek. Mert az arra érdemes halandók üzenetet kapnak, meghívják ôket, hogy lépjenek át a másik dimenzióba, ahol halhatatlanná válnak. Ám míg ez megtörténik, addig ezernyi veszély leselkedik rájuk, de az Átlépôk Védelmezôi vigyáznak az életükre.
Alison Wells már hosszú évek óta nem létesíthetett szerelmi kapcsolatot halandó férfival, mert természetfölötti képességei veszélyt jelentenek a partner életére. Mikor aztán egy nap a halál vámpírjainak egyike támad rá, hogy minden csepp vérét kiszívja és magáévá tegye rendkívüli képességeit, Kerrick kapja a feladatot, hogy oltalmazza Alisont. Ezzel kezdetét veszi átlépési rítusa, egyben úgy véli, Kerrick személyében megtalálta a régóta áhított szerelmi partnert is.
De vajon a harcos is így gondolja ezt? Ilyen egyszerû len­ne az út a boldogsághoz?
Ebben a hallatlanul fantáziadús történetben megvan minden, ami az Ön szórakozásához kell: vér, szerelem, ármány, romantika, küzdelem.

 

 

65 %

2.890 Ft 999 Ft

Mennyiség:

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Akciófigyelő

Iratkozzon fel akciófigyelőnkre! Ha ez a termék 20% vagy annál nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg, azonnal értesítjük.

4000 Ft felett ingyenes szállítás

Ingyenes átvételi pont Budapesten (Blaha Lujza tér)

25% kedvezmény az előrendelhető könyvekre

Bővülő kínálat

Cikkszám: 9789633053188 Kategóriák: ,