Álomgyár olvasói csoport

 

 

Borsa Brown az írói álnevem, de Szobonya Erzsébetként élem a mindennapjaimat. Vácott lakom férjemmel, és hivatalosan 2, nem hivatalosan 3 lányommal. Ezt kevesen tudják, ezért megosztom, nagylányom legjobb barátnőjének 7 éves korában bekövetkezett családi tragédiája miatt, őt is lányunkká fogadtuk. Így 3 a kislány!

 

Sosem gondoltam, hogy író leszek, de 2013-ban valahogy úgy vélte a Jóisten, hogy ő most rálök erre az útra. Akkor hozott össze a sors az Álomgyár Kiadóval, és megindultunk egy rögös, de csodás úton. Az ő kezdetük egyben az enyém is volt, és az enyém az övék. Talán ezért olyan különös és bensőséges a kapcsolatom a kiadóval.

 

A maffia trilógiám jelent meg elsőként: A maffia ágyában, A maffia ölelésében, és A maffia szívében. Ezeket később átdolgoztam, és megjelentek bővített kiadásban.

Ezt követte Az Arab sorozat: Az Arab, Az arab szeretője, Az Arab lánya 1, Az Arab lánya 2, Az Arab fia. Azt hiszem, nem árulok el titkot, ha elárulom, Az Arab című kötetem hozta meg az áttörést.

 

Az Arab sorozat lezárása után jött A férj prostija, mely egy teljesen különálló kötet, és a mondanivalója pont az, ami az alcíme: Nőnek maradni mindenáron!

Nemrég jelent meg az új Gyalázat trilógiám első kötete, a Gyalázat és Hit, mely ismét egy elzárt világba enged betekintést.

 

Maffia trilógia

A maffia trilógiám jelent meg először, amit ugye Az Arab sorozat követett. Időközben azonban történt egy kis furcsaság. A kiadó közölte, hogy a maffia trilógia elfogyott a könyvespolcokról, ezért újra kell nyomni. És ekkor jött az ötlet: hozzá akarok írni! Úgy éreztem, meg kell mutatnom a férfi karaktert is, és szerencsére az Álomgyár Kiadó is pozitívan fogadta ezt a lehetőséget. Így újraírtam. Azóta is azon töprengek, most akkor 10 vagy 13 könyvet írtam? Döntsétek el ti!  Igazság szerint sosem terveztem trilógiának, de abba a "mocsok Massimóba" úgy belebolondultak a nők, hogy folytatnom kellett! Természetesen ma már nem bánom, embert faragtam belőle! Vagy nem?

Ez a trilógia a Cosa Nostra egyik vezetőjének, és egy egyszerű angol lánynak a szerelméről szól. Ezt most elég egyszerűen megfogalmaztam, de a történet cseppet sem az. Ha elolvassátok, akkor választ kaptok rá, hogy miért.

 

Az Arab

Mindkét regény a romantikus-erotikus kategóriába sorolható, ugyanazt a történetet meséli el egyes szám első személyben, Az Arab egy szaúdi herceg, míg Az Arab szeretője egy egyszerű magyar lány nézőpontjából. Bár a történet párhuzamos, véleményem szerint egészen mást ad az olvasóknak. Míg Az Arab egy provokatív, megbotránkoztató írás, addig Az Arab szeretője, az emberi lélek mélyére hatoló vallomás. Ezzel kapcsolatban kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Hogy érzitek?

Az Arab című regény 2015-ben az Év Könyve lett, és azt hiszem ugyanúgy felrobbantotta a könyvpiacot, mint az életemet. A legcsodálatosabb érzés, hogy az olvasók megértik mit akartam üzenni, átadni vele. Ennek tulajdonítom a sikerét. Szívből remélem, hogy aki eddig nem olvasta, az ezután a kezébe fogja.

 

Arab lánya 1., Arab lánya 2.

Hogy miért is van két kötet ebből? A válasz egyszerű! Túl hosszúra sikeredett, így a kiadó ultimátumot adott: Vagy lehúzok belőle 400.000 karakter, vagy hozzá írok 400.000-et. természetesen az utóbbit választottam. :) És milyen jó döntés volt!

 

Az Arab fia

Ez Az Arab sorozat ötödik, és egyben lezáró kötete. Szívből remélem, hogy ennek a sorozatnak minden része mást adott az olvasónak, és mindegyik könyv felhívta valamire az olvasók figyelmét.

 

A férj prostija

Ez a kötet nem egy szokványos regény. Nincsenek benne bonyodalmak, kusza szálak... Igazából maga az élet a bonyodalom. Azért írtam meg ezt a könyvet, mert nő vagyok, semmiben sem különbözöm a többiektől. És talán mert minden nő vagy már szembesült egy-két problémával, ami a könyvben felvetődik, vagy majd fog! Ennek ellenére csöppet sem szomorú a történet, a cél, hogy nevessünk magunkon. No és persze, hogy maradjunk nők! Mindenáron!

 

Gyalázat és Hit

Sokan tudják már, hogy új trilógia van születőben, aminek a Gyalázat trilógia nevet adtam. Ennek első kötete, a Gyalázat és Hit, most jelent meg október közepén. Ez a sorozat, ismét egy elzárt világba kalauzolja az olvasót, az amishok mindennapjaiba tekinthetünk bele, amibe sikeresen belebonyolódik egy amerikai üzletember is. És kezdődnek is a gondok...Mutatom a fülszöveget nektek és egy kis ízelítőt, képek, idézetek kíséretében.

 

Borsa Brown könyvei ITT érhetőek el!

Facebook csoport

Instagram